På fredag! På fredag! På fredag!

Då är det dags för mig att sitta under nålen igen. :) Hela dagen lång! Nerverna börjar krypa lite under skinnet, kanske mest för att jag har gett herrn helt fria händer och därför inte har en aning om hur det kommer att bli..helt galet. :) Fast jag vet ju att det kommer att bli toppklass vad han än gör, och det räcker för mig. Nu måste torsdagen lova mig att låta sina timmar flyga fram för den här veckan har banne mig varit den längsta någonsin!
Längtar!

Midsommarafton

Sommarbyxor

Nu är det sommar (äntligen) och såklart är det så här jag vill se ut hela tiden. Avslappnat och svalt...dom här byxorna skulle jag kunna offra min högra arm för...ge mig!!

Festivaaaaaaaaal!!I morgon bitti drar vi! Tjohoo vad kul vi ska ha och vilken bra, jävla musik vi ska lyssna på! Vill att klockan ska bli morgon så att det kan vara fredag någon gång.. känner mig verkligen som ett barn innan julafton. Jag vill! Jag vill! Jag vill!!

Riktiga tjejer snusar

Ja, jag går snart in på min tredje vecka som rökfri men jag är tyvärr inte nikotinfri eftersom cigaretterna har ersatts med snus. Men men, någon last måste man ha. Nu förpestar jag i alla fall inte någon annan än mig själv. :) Jag surfade runt lite efter snusdosor för tjejer och hittade några små sötsaker. Klart att någon har tänkt på att tjejer också snusar.. ;)Dessa tre kommer från Presenten.net

Äntligen!!

För en tid sedan när jag surfade runt i vanlig ordning hittade jag en bild på en fotograf som hade en chockrosa kamerarem som jag förstås blev alldeles kär i. Efter lite letande kom det fram att hon hade sytt den själv. Suck. Det är ju tvärkört för ohändiga Veronica. Jag bara kan inte ta mig såna projekt. Så nu för en liten stund sedan fick jag en kommentar i min blogg från Straps by Cochise. Det är en webshop som säljer underbart fina, handgjorda kameraremmar. Här kommer några av mina favoriter:
Helt fantastiskt fina och tänk er bara hur snygg kameran blir med dessa!! Nu står det kamerarem högst upp på min önskelista. Frågan är bara vilken jag ska välja. :)

Tentatider

Just nu är det tentatider. Då ser det ut så här vid datorn:
Och i mitt knä ligger min tentakompis:
Tänk om jag kunde skriva lika mycket på tentan som jag gör på Facebook och i bloggen. Vad färdig jag skulle vara vid det här laget. :) Tror att min studiemotivation har nått en solklar botten men på måndag morgon klockan 8:00 ska den vara inlämnad och jag kan ta sommarlov. Äntligen!

Accessoarer

...kan man aldrig få för mycket av. Allt detta är även det från H&M. Snyggt, snyggt, snyggt!

Klänningsjakt

foto: h&m
Nu har jag varit på klänningsjakt. Det hör inte till vanligheten men i juli går historians största bröllop av stapeln och då kan man inte komma klädd i en sopsäck. :) Så i morgon far jag till Linköping för att inhandla den här i rätt storlek. Det tog några telefonsamtal innan jag lyckades spåra skönheten, men det var väl värt besväret. Jag känner mig som en riktig prinsessa i den här blåsan. :) Dessutom tror jag att den kommer att göra sig superbra tillsammans med min nya tatuering. Hur jag tänkte när jag bokade in 7 plågotimmar dagen innan bröllopet vet jag inte, men det kommer att bli en fantastisk helg. Det är en sak som är säker.

En liten resa för familjen

En liten tågtripp till Göteborg, en båttur till Danmark, en helg spenderad på ett badhotell och en heldag på Liseberg. Det var ett äventyr för barnen.