Min nya svenska favorit...

...är Ellen Westholm på Zoi Tattoo i Stockholm. Jag saknar ord...

Kroppsgrejer

Det här med att töja öronen visade sig vara ett lika farligt gift som tatueringar. Nackdelen är väl att töjning kan man göra lite när som helst på egen hand. När jag började hade jag 12 mm som mål. Absolut inte större!!! Jag hade ju världens vackraste tunnlar i sikte och dom fanns i den storleken. När jag väl kom mig för att köpa dom fanns dom bara i 10 och 14. Då hade jag nått 12 och ville absolut inte gå ner en storlek. Okej, lite mer gör väl inget. Men absolut inte större!!! Men ååååå så fint det blev! Nu har jag gått och tittat på Johannas pluggar i några dagar och kännt ett sug i magen efter att prova. Idag gjorde jag det och åååååå så fint det blev!!! Jag törs nästan inte säga det längre men nu blir det absolut inte större!!!!! ;)

 

Helgen som var

Har bjudit på härligt vårväder och familjehäng.

Wicked Monkey

Det har kommit in nya smycken för töjda hål till Wicked Monkey. Det är bara å köp!!! Snyggt snyggt snyggt!

Svenska tatueringsmässan

Det kommer absolut bokas in ett besök där. :)

Porträtt av kärlek

I helgen fick vi höra att det strålade om oss. Syns det så tydligt? ;)

 

Familjen <3

Några av alla dom som trängs i mitt hjärta.

Ray Ceasar

 

 

Gästartist på Wicked Monkey

Robert Olovsson gästar på Wicked Monkey den här veckan och har idag gjort det här fantastiska konstverket på Johanna. Galet snyggt är det!

Klockor

Kyssjohanna.se har fått in en hel hög med snygga klockor i härliga färger. Den gröna med rosa urtavla är min klara favorit!!

Publicerad

Se där ja.. :) Kan man vara annat än stolt när man får sina snyggaste kroppsdelar publicerade i en tidning? Tror inte det, va...

Buzz cut

Tanken har slagit mig fler än en gång den senaste tiden. Jag är så less på mitt slitna, tunna och fula hår. Kanske vore det en ide att raka av sig allt? Börja om på nytt. Eller vad säger ni?

 

Lite mer från Zapata

Zapata, gamla stan Stockholm

I den trånga, illaluktande lilla butiken kan man hitta många godbitar.

Mera fotkonst